Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, Τετάρτη 25/9

Posted on 2013/09/26

0


Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Μεγαλειώδες τόσο από κόσμο όσο και από παλμό ήταν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/9 από σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους και πολιτικούς χώρους. Πάνω από 20.000 διαδηλωτών κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Χ.Α. στη Μεσογείων, όπου δεν κατάφερε να φτάσει η πορεία λόγω της αστυνομίας.

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν και σε Θεσσαλονίκη , Σέρρες, Ιωάννινα, Βόλο, Ηράκλειο, Κατερίνη, Χανιά, κ.α.

Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί!

Εικόνες από το συλλαλητήριο:????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????dsc_7394wporeiafcxinl??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

View original post

Advertisements
Posted in: Politics, Society